Contact.

Leven met vaginisme. Dit is mijn verhaal.

Leven met vaginisme is een platform wat poogt het verhaal achter vaginisme zo volledig mogelijk te vertellen. De oorzaak en de impact kan voor iedereen anders zijn. Hoe meer verhalen, hoe meer herkenning. Dat kan alleen met behulp van jouw ervaringen. Wil jij daarom graag een bijdrage leveren aan dit platform, neem dan contact op via onderstaand mailadres.

Wil je op de hoogte blijven, heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen, mail dan naar andrea[at]levenmetvaginisme.nl en ontvang maximaal één keer in de twee weken een update.

Partner worden.

Leven met vaginisme stelt als doel om op taboedoorbrekende wijze het verhaal van vrouwen met vaginisme op een integere, duurzame manier een gezicht te geven. Wilt u als organisatie bijdragen aan de continuïteit van dit platform, aandacht besteden aan dit onderwerp of het platform financieel steunen, neem dan contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Deze website is mede tot stand gekomen in samenwerking met een groot netwerk aan specialisten en ervaringsdeskundigen en de Nederlandse Vereniging voor Seksuologen. Uiteraard gaat grote dank uit aan alle vrouwen die bereid zijn hun verhaal te delen en anderen die hun expertise en support hebben verleend om deze website mogelijk te maken.

logo_Kaal_punt

Leven met is een initiatief van BeeScene.